شهرنشینی و به دنبال آن آپارتماننشینی باعث شده که انسان امروزی از آن خانههای حیاط دار پر دارودرخت فاصله بگیرد. درحالیکه روح زیباییطلب انسان همچنان دنبال طبیعت و زیباییهایش است، همواره سعی بر این داشته که با خلق فضاهایی در داخل آپارتمان این حس را در خود زنده نگه دارد. فلاورباکس ها بااینکه فضای کمی را اشغال میکنند ولی کاراییهای زیادی در این زمینه دارند. در این بخش به بررسی راهکارهای آببندی فلاورباکس میپردازیم.
محتوا :
اهمیت آببندی فلاورباکس
در فضاهایی مانند پاسیوها، بالکنها، پشتبامها و … میتوان فلاورباکس هایی را طراحی و استفاده کرد تا فضای سبز زیبایی را به وجود آورد. ولی باید به آببندی فلاورباکس توجه داشت.
آببندی فلاورباکس به دلایل مختلفی صورت میگیرد
- دلیل اول ایجاد عایق رطوبتی است. بهگونهای که آب به سطوح مجاور صدمه نمیزند.
- دلیل دوم این است که در فصول سرد سال، این آببندی فلاورباکس مانع از این میشود که سرما به گیاهان آسیب برساند و ریشههای گیاهان یخ بزنند.
- از سوی دیگر، گرمای بیشازحد نیز باعث سوختن ریشه گیاهان میشود و آببندی و عایقکاری فلاورباکس مانع از نفوذ گرما نیز میشود.
- آببندی فلاورباکس باعث حفظ آب به مدت بیشتری درون فلاورباکس میشود که این امر تعداد دفعات آبیاری را کاهش داده و در مصرف آب صرفهجویی میشود.
- و درنهایت باعث افزایش طول عمر خود فلاورباکس میشود.
مراحل آببندی فلاورباکس
نکاتی که قبل از آببندی فلاورباکس باید توجه داشت:
- داخل جعبه فلاورباکس باید کاملاً خالی و تمیز باشد
- باید عایقهای قدیمی و سنتی را از داخل جعبه خارج کرد تا تداخلی در کار آببندی فلاورباکس نداشته باشد.
- تا زمان خشک شدن فلاورباکس باید صبر کرد تا آماده آببندی شود.
برای آببندی فلاورباکس باید مراحل زیر انجام گیرد:
- تمامی درزهای باز فلاورباکس توسط ملات گرفته میشود.
- از ملات سیمانی برای عملیات ایزولاسیون داخل فلاورباکس استفاده میشود. نتیجه نهایی این مرحله، ایجاد سطحی صاف و بدون هیچگونه ناهمواری است که بهنوعی زیرساز مرحله اصلی حساب میشود.
- از مواد عایقبندی فایبرگلاس برای عایقکاری و آببندی نهایی فلاورباکس استفاده میشود.
چرا عایق فایبرگلاس
مزیت استفاده از عایق فایبرگلاس نسبت به عایقهای سنتی این است که اولاً هم سبک و درعینحال محکم است و در ثانی در پوشاندن ترکهای سطحی نقش به سزایی دارد و میزان چسبندگی بالایی دارد.
نکات مهم در هنگام آببندی فلاورباکس
در هنگام آببندی فلاورباکس باید به این نکات دقت شود:
- مانند هرکار دیگری سعی کنید از مواد باکیفیت بالا برای آببندی فلاورباکس استفاده کنید تا بعداً دچار مشکل نشوید.
- قبل از استفاده از مواد آببندی فلاورباکس، اطمینان حاصل کنید که تمام قسمتهای سطح فلاورباکس خشک باشد.
- بههیچعنوان یک لایه عایقکاری کافی نیست و باید عایقکاری پنج لایه به ترتیب ژئوتکستایل، لایه آببند، ژئوتکستایل، ژئودرین آکواسل، فیلتر خاک صورت بگیرد.
فلاورباکس ها امروزه نقش به سزایی در زیبایی محیط زندگی و کار افراد دارند. آببندی این فلاورباکس ها از اهمیت ویژهای برخوردار است تا هم طول عمر خودشان افزایش یابد هم آب به محیط اطراف نفوذ نکرده و از همه مهمتر ریشه گیاهان سالمتر بماند.
باز هم سوالی برای شما پیش آمده است؟
جهت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.